Nettipokerissa voit tehdä jotain, mitä livepokeri ei koskaan salli, nimittäin pelata useammassa kuin yhdessä pöydässä kerrallaan – useissa pöydissä samanaikaisesti. Voit pelata useampaa kuin yhtä sivustoa täsmälleen samaan aikaan, ja muutamat sivustot antavat mahdollisuuden päättää pelata useampaa kuin yhtä pöytää yhdellä sivustolla. Koska tämä saattaa toisinaan aiheuttaa ohjelmistoristiriitoja, jos haluat kokeilla pelaamista useammassa pöydässä, sinun on kokeiltava löytääksesi ne sivustot, jotka toimivat sinulle hyvin yhdessä.

On olemassa paljon menetelmiä, joilla voit pelata useammassa kuin 1 pöydässä verkossa täsmälleen samaan aikaan. Voit halutessasi vaihtaa pöytien välillä manuaalisesti, tai voit antaa ohjelmiston ilmoittaa sinulle, kun toiminta kääntyy sinulle. Voit jopa säätää ikkunakokoja, jotta näet kaiken toiminnan yhdellä silmäyksellä. Tämä on jälleen yksi paikka, jossa kokeilemalla voit määrittää itsellesi parhaiten sopivan tekniikan.

Kun pelaat useammassa kuin yhdessä pokeripöydässä, näet todennäköisesti paljon vaihtelua lyhyellä aikavälillä, etenkin alussa. Saatat hävitä osan ja voittaa osan. Nämä heilahtelut ovat odotettavissa, ja sinun on käsiteltävä niitä. Siitä huolimatta useamman pöydän pelaaminen laajemmalla vaihteluvälillä todellakin vähentää vaihtelujasi.

Ellet ole jo kehittänyt voittavaan pelaamiseen tarvittavia pokeritaitoja, saatat menettää enemmän. Mutta kun taitosi ovat päässeet sille tasolle, että uskot pystyväsi monipelaamiseen, sinulla voi olla kyky nostaa tuntivoittonopeuttasi.

Usean pöydän pelaamisen asiantuntijat

Pelaaminen useammassa kuin yhdessä pokeripöydässä voi mahdollistaa sen, että voit tehdä ottelustasi vahvemman. Tulet pelaamaan enemmän kontrollia lyhyemmän ajan aikana, ja se pyrkii vähentämään kärsimättömyyselementtiä. Mutta jos häviät muutaman käden peräkkäin, on paljon helpompi tulla tilttiin.

Yksittäinen merkittävin etu voittavalle pokerinpelaajalle on se, että tuntivoittojen yleinen määrä voi nousta. Jos teet yleensä vain yhden ison vedon tunnissa yhdessä pöydässä, voit odottaa voittavasi jopa kolme isoa voittoa tunnissa, jos pelaat kolmessa pöydässä samaan aikaan. Vaikka ansaitsisit vain puolet suuremmasta potista jokaisella panoksella, voit voittaa 50 prosenttia.

Usean pöydän pelaamisen haitat

Etujen lisäksi sinun on tiedettävä usean pöydän pelaamisen haitat. Samanaikaisuus voi antaa sinun tehdä virheitä tilassa tai arviointivirheitä. Tämä johtaa siihen, että et pysty keskittymään ja käsittelemään vastusta perusteellisesti. Lisäksi on paljon vähemmän aikaa luoda määritys vedosta. Voit nopeasti painaa väärää nappia; esimerkiksi saatat painaa fold, kun haluat lisätä! Nämä virheet voivat vähentää voittoprosenttiasi.

Sinun on myös pystyttävä pitämään keskittyminen korkeammalla tasolla. Älä yritä monen pöydän pelaamista, kun tunnet olosi väsyneeksi tai hajamieliseksi. Jos teet niin, tarkkaavaisuutesi aste laskee yhdessä voittonopeutesi kanssa! Haluat varoa alkamasta pelata mekaanisesti vahvistamatta strategioitasi ottelumahdollisuuksien mukaan. Lisäksi monien pelaajien mielestä usean pöydän pelaaminen on todellakin paljon vähemmän nautinnollista ja vähemmän mielenkiintoista kuin keskittyminen yhden pöydän draamaan. Valinta on kuitenkin edelleen sinun.

Pokerirobotit ovat parantuneet valtavasti viimeisen vuoden aikana siitä, mitä oli vain leluja, monimutkaisiksi pokerin voittamisen välineiksi, joita niistä on tullut nykyään. Joten pokeribottien kehittymisen myötä onko peli ohi meidän vähäpätöisten yksittäisten pelaajien osalta? Ei oikeastaan, väittäisin; vaikka pokeribotit voivat voittaa johdonmukaisesti tietyissä tilanteissa, on puutteita, joita voimme käyttää säilyttämään inhimillisen etumme.

1) Pelaa No Limit -pelejä. Valtaosa boteista pelaa Fixed Limit -pokeripöydissä, ja tiedän vain yhden, joka kykenee pelaamaan NL-otteluissa.

2) Pokeribotit on suunniteltu pääasiassa hyödyntämään suhteellisen heikkoja pelaajia mikrotason peleissä. Kunnollisella, vahvalla pelityylillä pokerirobotti voi ottaa monta koria näissä otteluissa. Kun panokset kasvavat, myös pelimäärät kasvavat, ja botit joutuvat kamppailemaan – etsi siis näitä pelejä, ja sinulla on varmasti inhimillisiä vastustajia.

3) Bottien pelin taso on edelleen yleisesti ottaen heikko – ehkä paras neuvo olisi tutkia ja parantaa omaa peliä. Standardineuvo ymmärtääkseni, mutta erittäin tarkka – opiskele muutama kirja, hanki kokemusta, ja sinulla ei ole juurikaan pelättävää useimpien bottien suhteen.

4) Pelaa sivustoilla, jotka aktiivisesti etsivät ja vastustavat bottien käyttöä – kuten Party Poker tai Pokerstars. Sinulla on todellakin jonkinlainen suoja, jos sivusto metsästää botteja.

5) Jos et voi voittaa niitä, liity niihin! Kokeile itse bottipeliä. Käytän niitä usein turnauksissa pelatakseni koko alkuvaiheen ajan, jolloin pelaaminen on heikkoa (ja tylsää!) Sitten otan itse ohjat käsiini.

Pokeribotit ovat tulleet jäädäkseen ja kehittyvät jatkuvasti, mutta noudata neuvojani, ja toistaiseksi – sinulla on vähän pelättävää.