Capecod Gamingin Pokemon-kolikkopeli on italialainen yritys, joka on ylpeä Made in Italy -merkinnästään. Capecod Gaming suunnitteli nettikolikkopelin, jossa yhdistyvät fantasia ja scifi ja joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ansaita kunnon käteistä. Pokemon pitäisi erottaa japanilaisesta franchising-sarjasta, jossa pelaajien on taisteltava olentoja vastaan vangitakseen ne.
Pokemon-kolikkopeli on helppopelattava peli, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyörittää rullia. Voit asettaa panoksia 0,25-25,00 per kierros. Pelissä on scattereita, ilmaispelejä ja villejä symboleita. Wild-symbolit voivat kasvattaa saldosi jopa kolminkertaiseksi.

Tilastollisesti puhuen

Capecod Gaming on luonut 5-kiekkoisen kolikkopelin, jossa on 25 voittolinjaa ja joka on täynnä viihdettä ja hauskuutta teräväpiirtografiikkansa ansiosta. Ne hyppäävät ruudulta. Tekijät halusivat luoda jotain ainutlaatuista, ja he ovat onnistuneet siinä.

Se kuuluu scifi-elokuvaan. Kolikkopeli näyttää siltä kuin se olisi syöksynyt maahan ja laskeutunut oranssille planeetalle, jonka taivas on tumma ja oranssi. Puissa on violetin ja vaaleanpunaisen eri sävyjä, ja ohjauspaneeli näyttää avaruusaluksen hallintalaitteilta.

Voittoyhdistelmät muodostuvat kiekoille ilmestyvistä pienistä otuksista. Niihin kuuluu neljä muukalaisolentoa, jotka näyttävät vihreältä käärmeeltä, violetilta hirviöltä, jolla on kolme silmää, oranssilta olennolta, jolla on sarvet, ja keltaiselta kissalta. Mukana on myös vihreä, oranssi ja harmaa kuu. Kolme erilaista munaa kätkee sisäänsä muukalaisolentoja ja avaruusaluksen.

Palkinnot

Tässä ei-progressiivisessa kolikkopelissä on maksimissaan 2 500 panoksen jättipotti. Voit voittaa jättipotin pyöräyttämällä sisään viisi erilaista kultaista munaa. Sininen muna on toiseksi korkeimmin palkitseva symboli, ja se tarjoaa 1 000-kertaisen panoksen, jos saat viisi samanlaista.

Pokemoonn ominaisuudet

Pokemon on ensisijainen videokolikkopeli. Siinä on vain vähän ominaisuuksia. Mutta se sisältää:

Scatterit: Tarvitset vähintään kolme sellaista aktivoidaksesi toiminnon.

Yritä kaapata avaruusalus, sillä se on avain ilmaiskierroksiin. Kolme scatteria antaa viisi ilmaiskierrosta. Neljä scatteria antaa kymmenen ilmaiskierrosta. Viisi scatteria antaa maksimissaan 20 ilmaiskierrosta. Nämä voidaan käynnistää toistuvasti, kunhan olet tarpeeksi onnekas pyöräyttämään useampia scatter-symboleita ilmaiskierrostilassa.

Wild: Kallo on wild-symboli, ja se voi muuttua miksi tahansa muuksi symboliksi rullilla paitsi scatteriksi. Wild-symbolia voidaan käyttää voittoyhdistelmien luomiseen milloin tahansa.

Varo metallinaamioita, jotka ovat 2x tai 3x kertoimia. Nämä lisäävät saldoasi enemmän kuin tavalliset wildit. Nämä symbolit moninkertaistavat voittosi 2x tai jopa 3x, jos saat voittavan kombon valmiiksi.

Se on yksinkertainen

Voit pelata Pokemon-nettikolikkopeliä demotilassa. Valitse panoksesi ruudun alareunassa olevista säätimistä, ja olet valmis aloittamaan. Demotilassa voit kokeilla peliä riskeeraamatta rahaa. Tämä on hyvä niille, jotka eivät halua käyttää omia rahojaan peliin.

Olimme hyvin vaikuttuneita pelin grafiikasta ja suunnittelusta. Kesti kuitenkin kauan ennen kuin voitot ilmestyivät rullille. Suurin osa voitoistamme tuli, kun pääsimme ilmaiskierroksille, lähinnä silloin, kun wild 2x tai wild x3 ilmestyi.

Jouduimme pyöräyttämään muutaman kerran, ennen kuin saimme ilmaiskierrokset, mutta se kannatti, koska pystyimme ansaitsemaan noin 1 000 pelkillä ilmaiskierroksilla panoksemme verran.

Jupiter Slot

Sinun kannattaa kiinnittää huomiota jumalten kutsuun.

Jupiter on Capecod Gamingin luoma videokolikkopeli, joka on saanut inspiraationsa roomalaisesta mytologiasta. Astu sankarin rooliin, joka on kohtaamassa jumalat. Sinun on voitettava heidän haasteensa voittaaksesi heidän suosionsa ja ansaitaksesi suuria rahapalkintoja.

Arvostelussamme näytämme, mitä Jupiter tarjoaa ja miten voit voittaa jackpotin nopeimmin.

Kävele jumalien joukossa

Jupiter on kolikkopeli, jossa on erilliset painikkeet komentoja varten ja klassinen ulkoasu. Se näyttää alusta alkaen hyvin tutulta.

Koko pelin ruutu näyttää temppelin sisäänkäynniltä. Jättimäiset pylväät reunustavat jokaista kiekkoa keskellä, ja marmoripatsaat koristavat yläosaa. Koko ruutu on harmaa, ja vain rullasymbolit tuovat väriä.

Jupiter on yksivärinen, mutta se herättää silti monien pelaajien huomion juuri siksi. Seuraavaksi näemme, onko pelattavuus yhtä innovatiivinen.

Jackpot on tulossa.

Jupiter on yksinkertainen peli, ja muutaman komentopainikkeen avulla voit muokata asetuksia hyvin.

Pelissä on 15 voittolinjaa ja viisi rullaa. Nämä osoittavat, missä symboleja voi yhdistää rahan voittamiseksi. Voit käyttää rullien alapuolella olevia (+) ja (-) -painikkeita valitaksesi seuraavan panoksesi ja aktivoidaksesi voittolinjat ennen rullien pyörittämistä. Näitä asetuksia voi muuttaa milloin tahansa, jos haluat muuttaa pelistrategiaamme.

Jupiterin käteispalkinnot perustuvat kiekoilla oleviin symboliyhdistelmiin ja senhetkiseen panoksesi kokoon. Näin varmistetaan, että ne, jotka pelaavat suuria, saavat korkeampia voittoja. Voit myös käyttää panoksen maksimipainiketta, jos haluat tehdä suuren panoksen. Voit aktivoida automaattisen pelitilan.

Aseta sama panos useille peräkkäisille kierroksille. Peli pyörii nopeammin, ja yhdistelmäarvot pysyvät samoina. Kun pelaat autoplay-toiminnolla, kaikki ansaitsemasi palkinnot lisätään automaattisesti luottosaldoihisi rullien pyöriessä.

Mytologiset liittolaiset

Voit käyttää voittotaulukkoa tutustuaksesi kiekon symboleihin ennen pelaamista. Täällä tarkastelemme myös voittotaulukkoa ja näemme muutamia esimerkkejä rahapalkinnoista.

Klassiset korttisymbolit Jack, Queen ja King hallitsevat Jupiterin rullia. Näiden yhdistelmien arvo vaihtelee 10 ja 100 krediitin välillä, ja paras strategiasi olisi saada mahdollisimman monta alusta alkaen.

Sen jälkeen kannattaa etsiä pelin eri mytologisia hahmoja. Harvinaisempia mutta arvokkaampia symboleita ovat faunit, kentaurit, minotaurit, Herkules ja Medusa. Jupiter-symboli on myös hyödyllisin. Se voi tuoda sinulle 1 000 krediittiä, jos 5 Jupiter-symbolia ilmestyy yhdelle voittolinjalle.

Osta kaksi scatteria ja maksa vain yksi

Jupiter ei ole vielä ohi, sillä voit milloin tahansa törmätä pelin wild-korttiin. Tätä kohtuullisen yleistä erikoissymbolia voidaan käyttää jokerina korvaamaan mitä tahansa pelin symboleita.

Jupiterissa on kaksi scatter-symbolia, joista toinen on punainen ja toinen sininen ja jotka esittävät Atlasta, joka pitää maailmaa sylissään. Scatterien ei tarvitse olla rivissä voittolinjalla aktivoidakseen ainutlaatuisen ominaisuuden. Jokainen niistä johtaa minipeliin, joka vaihtelee ilmaiskierrosten bonuskierroksesta minihaasteeseen, jossa sinun on valittava voittava vaihtoehto. Voit lisätä voittoja noudattamalla ruudulla näkyviä ohjeita.

Magic spin -bonus voidaan käynnistää, kun molemmat scatter-symbolit laskeutuvat rullille. Rullat vaihtuvat täysin uusiin symboleihin, jotka voivat johtaa välittömiin voittoihin ja moninkertaistaa panoksesi.

Jokaisella pyöräytyksellä on monia voittomahdollisuuksia

Jupiter on jännittävä kolikkopeli, joka tarjoaa suuria palkintoja, jos panostat enemmän rullille.

Useat minipelit tuovat vaihtelua pelattavuuteen. Jännittävimpien käynnistäminen vaatii kuitenkin sekä onnea että sinnikkyyttä – ominaisuuksia, joita todellisilta uhkapelaajilta ei puutu.